Douchedeuren

Een hardglazen douchedeur is een sieraad voor elke badkamer. De deur is strak, modern, maar ook makkelijk schoon te maken en bestand tegen vochtige ruimtes.

 

LiGRo Interieurs is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van douchedeuren op maat. Bij ons bent u niet afhankelijk van standaard maten of uitvoeringen. Wil men iets meer privacy, dan kunnen we ook een gematteerde baan op het glas aanbrengen.

 

Natuurlijk leveren we hoogwaardig beslag in vorm naar uw keuze. Kijkt u hier maar eens rond wat er allemaal te leveren is.

 

 

Bent u van plan uw hardglazen douchedeur zelf te plaatsen? Of wilt u een nette aanbieding voor het leveren en plaatsen, neemt u svp contact op.

 

                             

 

Een hardglazen douchedeur van 750x1950 mm met 2 glans chromen scharnieren en een knopje Ø 40 mm kost € 260,= voor overige maten, neemt u svp contact op.

 

 

uchedeur, douchedeur, douchedeur, hardglazen douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeurdouchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur, douchedeur